Oude en Antieke Bouwmaterialen

  • Nederlands
  • Français
  • English
  • Deutsch

Squavi meubellijn

Squavi is een massieve meubellijn die er in slaagt om authenticiteit in de huiskamer en tuin te brengen met oog voor echt vakmanschap en passie voor hout. Ons reeds jarenlange ervaring heeft er ons toe gebracht om een nieuw gamma te ontwikkelen die nauw aansluit bij de tijdsgeest zonder onze passie voor echtheid en vakmanschap te verwaarlozen. Vandaar dat we een reeks massieve meubelen hebben ontwikkeld voor binnen en buiten verdeeld over vier hoofdthema's:

  •  SQUAVI Loft
  •  SQUAVI Home
  •  SQUAVI Life
  •  SQUAVI Outdoor

SQUAVI Loft zorgt voor een industriële strakke look die perfect past in een hedendaags interieur en uiteraard ook in een loft, dan denk ik bvb aan oude watermolens, oude fabriekshallen, ... die verbouwd werden tot een hedendaagse, comfortabele woonst. Of waarom geen accent in een huis ingericht in landelijke stijl. 

SQUAVI Home heeft als hoofddoelstelling (naam zegt het zelf) om een huiselijk gevoel te creëren in je woning, dan denk ik aan: cosiness, feeling@home, gezellige warmte in het veilige nest. Uiteraard zonder het vakmanschap te verwaarlozen die we al kennen door onze jarenlange ervaring in antieke bouwmaterialen.

SQUAVI Life zorgt voor beleving, ervaringen, met vrienden of in familie­verband, genieten van de geneugtes van het leven, kortom het bourgondisch leven waar alle belgen zo van houden. Dan denk ik aan gezellig samen gaan eten, wijn proeven toffe winkeltjes bezoeken,...

SQUAVI Outdoor staat voor het buitenleven, de tuin wordt meer en meer een extra leefruimte en daar zorgen tal van onze producten voor een meerwaarde, zoals tuinbanken en – tafels, buitenkeuken, plantenbakken in massieve eik. Zeg nu zelf wie droomt er nu niet van een beetje zuiderse sfeer in onze eigen tuin. Daar kunnen we bvb plantenbakken aanbieden tot een formaat van 90/90 en op aanvraag zelf meer voor een magistrale olijfboom of waarom niet een welriekende toscaanse jasmijn in één van onze langwerpige plantenbakken.

Kortom SQUAVI is onze visie op : Sensations QUAlité de VIe

 

 

Bekijk onze Squavi Meubellijn op onze webshop

Bezoek ook onze ruime showroom te Kuurne.

 

Je vindt er heel wat unieke stukken. Niet alles staat immers in detail op onze website. Wil je ideeën opdoen of dat ene unieke stuk vinden waar je al lang van droomt? Kom gerust langs en neem de tijd om onze showroom te doorsnuffelen.