Oude en Antieke Bouwmaterialen

  • Nederlands
  • Français
  • English
  • Deutsch

Oude trappen, antieke trappen, houten trappen, metalen trappen

Een oude trappen en antieke trappen geven een woning een extra uitstraling. Het unieke karakter van een antieke trap kan nooit door een nieuwe trap worden geëvenaard.

Wil je een huis bouw of renoveren, en je wil oude bouwmaterialen verwerken in je huis, kom dan zeker eerst eens een kijkje nemen.. Een oude, antieke trap moet immers correct opgemeten worden om deze te integreren in je woning. Het zou jammer zijn dat de antieke trap van je dromen niet gebruikt kan worden omdat er een andere maat voorzien is. Een antieke trap kan verder op dezelfde manier ingebouwd worden als een nieuwe trap.

Wij hebben zowel houten trappen als metalen trappen. Waar mogelijk zorgen wij er voor dat deze trappen in hun geheel uit het oude gebouw worden uitgehaald om beschadigingen te vermijden. Is dit niet mogelijk, dan wordt de trap trede per trede met de grootste omzichtigheid gedemonteerd.

Bezoek ook onze ruime showroom te Kuurne.

 

Je vindt er heel wat unieke stukken. Niet alles staat immers in detail op onze website. Wil je ideeën opdoen of dat ene unieke stuk vinden waar je al lang van droomt? Kom gerust langs en neem de tijd om onze showroom te doorsnuffelen.