Oude en Antieke Bouwmaterialen

  • Nederlands
  • Français
  • English
  • Deutsch

Oude houten vloeren, antiek parket en plankenvloeren

Oude houten vloeren, antiek parket en plankenvloeren

Antieke houten vloeren geven uw woning een extra warme uitstraling met een authentieke look. Bovendien is de werking van een dergelijke oude vloer minimaal, ten opzicht van een nieuwe houten vloer.

Wij kunnen oude houten vloeren uit voorraad leveren in diverse breedtes.
Deze plankenvloeren, afkomstig uit diverse oude gebouwen zoals scholen, huizen en kloosters, uitgesorteerd en geschikt gemaakt voor hergebruik.

We hebben ook partijen plankenvloeren welke verzaagd zijn uit oude balken. Dit kunnen diverse houtsoorten zijn zoals: vuren, grenen, douglas, amerikaans grenen en eiken.

Antieke of verouderde houten vloeren?

Een alternatief voor antieke houten vloeren zijn verouderde vloeren. Nieuwe plankenvloeren worden kunstmatig verouderd en krijgen het karakter van een antieke houten vloer. Deze vloeren zijn goedkoper en gelijkmatig van vorm, terwijl ze toch een mooi en rustiek uitzicht hebben. Op die manier bent u ook niet afhankelijk van een geschikte partij van de juiste oppervlakte, zoals dat bij een antieke houten vloer of parket wel het geval is.

In onze showroom hebben wij een aparte afdeling gecreëerd waar een staal van de parketvloeren staat opgesteld. Op die manier kan u zich een prima beeld vormen van de structuur en het legpatroon van de vloeren welke we op dat moment op voorraad hebben.

Bezoek ook onze ruime showroom te Kuurne.

 

Je vindt er heel wat unieke stukken. Niet alles staat immers in detail op onze website. Wil je ideeën opdoen of dat ene unieke stuk vinden waar je al lang van droomt? Kom gerust langs en neem de tijd om onze showroom te doorsnuffelen.