Oude en Antieke Bouwmaterialen

  • Nederlands
  • Français
  • English
  • Deutsch

Oude gerecupereerde gevelstenen en bakstenen

Oude gerecupereerde gevelstenen en bakstenen

Het uitzicht van een woning wordt in grote mate bepaald door de gebruikte gevelstenen. Heb je dat liefst zo authentiek mogelijk, dan kan je gebruik maken van gerecupereerde bakstenen. Het verschil met nieuwe bakstenen is vaak hemelsbreed.

Het hergebruiken van gevelstenen is niet nieuw maar tegenwoordig worden ook in nieuwe en moderne woningen gerecupeerde gevelstenen steeds vaker toegepast en gecombineerd met moderne bouwmaterialen.

Oude gevelstenen hebben reeds bewezen dat zij stevig en betrouwbaar zijn. Zij werden reeds eerder gemanipuleerd, gebruikt, afgebroken en weer schoongemaakt. Een broze, niet-kwalitatieve baksteen doorstaat dit proces niet. De door ons geleverde bakstenen hebben hun deugdelijkheid dus al duidelijk bewezen en zijn prima geschikt voor een tweede leven.

Oude gerecupereerde bakstenen kunnen niet alleen als gevelsteen gebruikt worden. Ook binnen zorgen ze vaak voor verrassende, landelijke effecten. En wat dacht u van een authentieke broodoven, barbecue of buitenkeuken, terrasmuurtjes en patio's waarbij gebruik is gemaakt van oude bakstenen? Zij worden vast en zeker een blikvanger in uw woning!

Kom een kijkje nemen in onze collectie gerecupereerde bakstenen. We hebben verschillende afmetingen, stijlen en kleuren, zowel handgevormde als machinaal vervaardigde oude bakstenen. En zoekt u iets specifieks? Laat het ons weten en we kijken er speciaal voor u naar uit.

Bezoek ook onze ruime showroom te Kuurne.

 

Je vindt er heel wat unieke stukken. Niet alles staat immers in detail op onze website. Wil je ideeën opdoen of dat ene unieke stuk vinden waar je al lang van droomt? Kom gerust langs en neem de tijd om onze showroom te doorsnuffelen.