Oude en Antieke Bouwmaterialen

  • Nederlands
  • Français
  • English
  • Deutsch

Natuurstenen bakken, antieke wastafels en gootstenen

Natuurstenen bakken, antieke wastafels en gootstenen

Antieke gootstenen, wastafels en lavabo's geven uw landelijke keuken of badkamer een warme, rustieke sfeer.

Ze zijn ook een dankbaar materiaal om een prachtige, rustieke buitenkeuken mee te verwezenlijken. Sommige antieke gootstenen hebben we van een afvoergat voorzien volgens hedendaagse afmetingen, andere zijn dan weer in hun oorspronkelijke toestand gelaten.

Oude natuurstenen bakken en troggen kunnen dan weer voor een grote verscheidenheid aan toepassingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld als waterornament, drinkbak of voederbak voor huisdieren of als bloembakken.

Wanneer u uw gading niet vindt in de gerecupereerde bakken, dan kunnen wij u wellicht helpen met nieuw vervaardigde blauwstenen bakken met authentieke look.

Kom eens langs in onze showroom. Dan kunnen we samen bespreken wat u precies nodig heeft en kan u bekijken welke natuurstenen bakken of gootstenen we op dat ogenblik in ons vaak wisselend assortiment hebben.

Hieronder vindt u in elke geval een momentopname:

Bezoek ook onze ruime showroom te Kuurne.

 

Je vindt er heel wat unieke stukken. Niet alles staat immers in detail op onze website. Wil je ideeën opdoen of dat ene unieke stuk vinden waar je al lang van droomt? Kom gerust langs en neem de tijd om onze showroom te doorsnuffelen.