Oude en Antieke Bouwmaterialen

  • Nederlands
  • Français
  • English
  • Deutsch

Antieke schouwen, schoorsteenmantels en open haarden

Antieke schouwen, schoorsteenmantels en open haarden

Steeds meer mensen willen een open haard in huis. Dat komt omdat een open haard voor een gezellige, warme sfeer zorgt. Een open haard is allang niet meer voor de warmte, maar wordt vooral gezien als sfeermaker. Een open haard zorgt daarnaast voor een knus gevoel, waardoor mensen zich meteen welkom voelen bij je in huis. De warmte wordt tevens door veel mensen als prettig en gezellig ervaren.

Onze antieke schoorsteenmantels worden zorgvuldig geselecteerd. Elke antieke schouw, of ze nu eenvoudig is of rijk versierd, is gekozen om zijn esthetische waarde, de stijl en het uitzonderlijke vakmanschap.

We hebben diverse antieke schouwen, schoorsteenmantels en open haarden in diverse materialen: van eenvoudig tot rijk gesculpteerd hout tot zandstenen, natuurstenen en marmeren pronkstukken.

De antieke schouwen en schoorsteenmantels werden zorgvuldig verwijderd en gereinigd zodat ze opnieuw mooi kunnen gehermonteerd worden en een stijlvol tweede leven kunnen beginnen in uw woonkamer.

De antiek schouwen kunnen vaak ook prima gebruikt worden ter omlijsting van een kachel of voor het inbouwen van een inbouwhaard.

Hieronder vindt u een impressie van het soort antieke schouwen en schoorsteenmantels welke we permanent op voorraad hebben. Deze fotogalaerij is een momentopname. Kom gerust eens langs. Wij helpen u graag verder bij het maken van uw keuze.

Bezoek ook onze ruime showroom te Kuurne.

 

Je vindt er heel wat unieke stukken. Niet alles staat immers in detail op onze website. Wil je ideeën opdoen of dat ene unieke stuk vinden waar je al lang van droomt? Kom gerust langs en neem de tijd om onze showroom te doorsnuffelen.