Oude en Antieke Bouwmaterialen

  • Nederlands
  • Français
  • English
  • Deutsch

Antieke fonteinen: tuinfonteinen en muurfonteinen

Antieke fonteinen

Onze antieke tuinfonteinen en muurfonteinen zijn een populaire aanvulling voor zowel grote als kleine tuinen. Het aangename geluid van stromend of borrelend water verdoezelt storende achtergrondgeluiden en verhoogt het vredige, rustige gevoel in uw tuin.

Zowel grote, impressionante fonteinen als discretere muurfonteinen voegen een extra dimensie toe aan elke tuin of terras. U vindt bij ons een zeer uitgebreid gamma kwalitatieve fonteinen in diverse vormen en materialen.U kan uw keuze maken uit ruwe of gepolijste granieten klassieke tuinfonteinen. Vrijstaande fonteinen, muurfonteinen of een fontein voor op het terras, voor iedereen is er een fontein dat een echte blikvanger wordt in uw tuin.

Wanneer u huisdieren heeft kan u opteren voor een aangepast model, afhankelijk of u niet of net wel wenst dat uw huisdier de fontein beschouwt als een reuze drinkbak, badkuip of zwembad! Decoratieve of natuurlijke randen zorgen voor een mooie integratie met uw tuin en planten. Vogels kunnen uw fontein als een aantrekkelijk vogelbadje beschouwen, wat al of niet het beoogde resultaat is. Neem ook eens een kijkje op onze pagina over natuurstenen bakken. Ook deze zijn vaak heel interessante elementen om als waterpartij te gebruiken.

Voeg vandaag nog een fontein toe aan uw tuin! De sereniteit en rust van een waterpartij is een essentieel element dat elke tuin een meerwaarde geeft. We zijn er zeker van dat u bij ons een geschikte fontein vindt voor uw tuin.

Bezoek ook onze ruime showroom te Kuurne.

 

Je vindt er heel wat unieke stukken. Niet alles staat immers in detail op onze website. Wil je ideeën opdoen of dat ene unieke stuk vinden waar je al lang van droomt? Kom gerust langs en neem de tijd om onze showroom te doorsnuffelen.